2

Την πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου θέλει να γράψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στη Marca για τον διακαή του πόθο να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, αλλά και για την επιθυμία του να… πάρει πίσω τη Χρυσή Μπάλα από τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Πορτογάλος διεθνής είχε κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα για το 2008, ενώ αγωνιζόταν ακόμα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το 2009 ο Μέσι ήταν αυτός που αναδείχτηκε ως ο καλύτερος παίκτης, χάρη στη συμβολή του στις μεγάλες επιτυχίες της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ο 24χρονος άσος τόνισε ότι ελπίζει να ξανακερδίσει τον τίτλο άμεσα.

«Θέλω να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα αυτή τη χρονιά είτε την επόμενη. Εχω μία φιλοδοξία: να γίνω ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία», αποκάλυψε ο Ρονάλντο στην ισπανική εφημερίδα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρόσφατο τραυματισμό του στον αστράγαλο:

«Ο αστράγαλος είναι μια χαρά, αλλά ακόμα και αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα το αντιμετωπίσουμε με τους γιατρούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστώ εγχείριση».

Καταλήγοντας, ο Ρονάλντο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τεχνικό της «βασίλισσας», αλλά και στον συμπαίκτη του, Κακά: «Πρόκειται για έναν έξυπνο τεχνικό, που κρατάει το κλειδί για να παίζουμε καλύτερα και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Ο Κακά είναι ένα φαινόμενο. Είναι απαραίτητος στη Ρεάλ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr