
Δύο ακόμα ασθενείς με υποκείμενο νόσημα υπέκυψαν στη νέα γρίπη
Ένας άνδρας 71 ετών με αναπνευστικό νόσημα και μια γυναίκα 79 ετών με καρδιαγγειακό νόσημα, και οι δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα της γρίπης Η1Ν1, απεβίωσαν την Κυριακή στην εντατική. Δύο ακόμα ασθενείς νοσηλεύονται διασηλωνωμένοι.
2
Ένας άνδρας 71 ετών με αναπνευστικό νόσημα και μια γυναίκα 79 ετών με καρδιαγγειακό νόσημα, και οι δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα της γρίπης Η1Ν1, απεβίωσαν την Κυριακή στην εντατική.
Οι δύο ασθενείς νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.
Στην εντατική εισήχθησαν και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι δύο ακόμα ασθενείς της νέας γρίπης, ένας άνδρας 36 χρονών χωρίς υποκείμενο νόσημα και ένας 68χρονος με νεφρική ανεπάρκεια.
Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα 62 θάνατοι που σχετίζονται με τη νέα γρίπη.
Το πανδημικό κύμα φαίνεται πάντως να περνά σε ύφεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
- Δυτική Οχθη: Σκότωσαν έφηβο Παλαιστίνιο οι ισραηλινές δυνάμεις και, απλώς, το επιβεβαίωσαν
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ