
Διαμαρτυρία με Ι.Χ. και μοτοσυκλέτες για τα τέλη κυκλοφορίας
Δεκάδες οδηγοί με Ι.Χ. και μοτοσυκλέτες συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Καλλιμάρμαρο σε μια «διαφορετική» διαμαρτυρία για τα τέλη κυκλοφορίας. Τη διαμαρτυρία διοργάνωσε το «Μέτωπο Ενεργών Πολιτών», που ζητά «τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με τους μισθούς και απαλλαγή των ανέργων».
2
Δεκάδες οδηγοί με Ι.Χ. και μοτοσυκλέτες συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Καλλιμάρμαρο σε μια «διαφορετική» διαμαρτυρία για τα τέλη κυκλοφορίας.
Δεκάδες Ι.Χ. και μοτοσυκλέτες συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Καλλιμάρμαρο σε μια «διαφορετική» διαμαρτυρία για τα τέλη κυκλοφορίας.
Οι οδηγοί πάτησαν γκάζι μέχρι τη Βουλή, ζητώντας την άρση των φορολογικών μέτρων. Τη διαμαρτυρία διοργάνωσε το «Μέτωπο Ενεργών Πολιτών», που ζητά «τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με τους μισθούς και απαλλαγή των ανέργων από τα τέλη».
Στην πορεία μετείχαν διάφοροι φορείς ιδιοκτητών αυτοκινήτων και καταναλωτικές ενώσεις. Στη διάρκεια της πορείας έμειναν κλειστές για αρκετή ώρα η λεωφόρος Αλεξάνδρας, η Ακαδημίας και η Πατησίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Ευρώπη: Ελλείψεις καυσίμων για αεροσκάφη προ των πυλών
- Γιορτή σήμερα 13 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]



