Σε κυκλοφορία από την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και ο δεξιός κλάδος της σήραγγας Αρτεμισίου
Η ολοκλήρωση των εργασιών στο συγκεκριμένο σημείο του οδικού άξονα, καθιστά πλέον ευκολότερη την πρόσβαση σε τοποθεσίες της Πελοποννήσου.
Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου 2009 πρόκειται να δοθεί στην κυκλοφορία, πλήρως ανακαινισμένη, ο δεξιός κλάδος της παλαιάς σήραγγας Αρτεμισίου, που για περίπου τρεις μήνες είχε κλείσει προκειμένου να εκσυγχρονιστεί.
Επίσης το βράδι της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο νέο αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Τριπόλεως στο ύψος των σηράγγων Αρτεμισίου, προκειμένου να γίνουν οι τελικές εργασίες. Συγκεκριμένα τα ξημερώματα, από τις 02:30 ως τις 03:30 το πρωί, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και από 03:30 ως 04:30 στο ρεύμα προς Τρίπολη.
Να σημειωθεί ότι και στις δύο σήραγγες Αρτεμισίου μέχρι την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, θα είναι αποκλεισμένη η αριστερή λωρίδα και στους δύο κλάδους και η κυκλοφορία ανά σήραγγα θα γίνεται σε μια λωρίδα.
Τέλος, από τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου ως τις 06:00 το απόγευμα της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου 2009, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία στον αριστερό κλάδο της νέας σήραγγας Αρτεμισίου και στις δύο λωρίδες, προκειμένου να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες στο οδόστρωμα.
auto.in.gr
- LIVE: Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ
- Η Σίντνεϊ Σουίνι επιστρέφει στo «Euphoria» ως μέλος του OnlyFans – «Απλά παράγω περιεχόμενο»
- Αγρίνιο: «Ο άντρας μου προκαλούσε τον δράστη» αποκάλυψε η σύζυγος του θύματος – Πισώπλατα η επίθεση
- Ευρωκοινοβούλιο: Πυροδοτεί τη «βόμβα» – «Παγώνει» την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ
- ΠΑΣΟΚ: Όχι στο διάλογο της κυβέρνησης για το αγροτικό – Θα καταθέσουμε δική μας πρόταση, λέει ο Ανδρουλάκης
- Γροιλανδία: «Προετοιμαστείτε για πιθανή εισβολή», λέει ο πρωθυπουργός Νίλσεν

