
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με βροχές, καταιγίδες και χιόνια
Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Τετάρτης με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, ενώ την Πέμπτη θα επικρατήσουν θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως 8-9 μποφόρ στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από την Παρασκευή.
103
Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Τετάρτης, με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει από τη Μακεδονία και την Ήπειρο και τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Θεσσαλία και το βορειοδυτικό Αιγαίο.
Την Πέμπτη πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς αργότερα στην ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Ισχυρές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της κεντρικής χώρας και πρόσκαιρα σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με υψόμετρο πάνω από 400 μέτρα.
Παράλληλα, στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα επικρατήσουν θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 8-9 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.
Την Παρασκευή τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χιλή: Μαθητές διαδηλώνουν εναντίον των δημοσιονομικών περικοπών του ακροδεξιού προέδρου
- Τουρκία: Γίνονται μελέτες για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου προς το ψευδοκράτος
- Βολιβία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου – Νεογέννητο ανάμεσα στα θύματα
- Λίβανος: Ο Τραμπ παρότρυνε τον Νετανιάχου να διατάσσει μόνο «χειρουργικά» πλήγματα
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό