
«Είμαστε κοντά στην πρόκριση, αλλά…» είπε ο Νικοπολίδης
Για το ματς με την Αρσεναλ την Τετάρτη (21:45), όπου ο Ολυμπιακός «παίζει» την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Champions League μίλησε ο Αντώνης Νικοπολίδης στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, κρατώντας χαμηλούς τόνους. «Είμαστε το ίδιο κοντά, όσο και μακριά από την πρόκριση. Θα είναι πονηρό ματς και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό» τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.
89
Για το ματς με την Αρσεναλ την Τετάρτη (21:45), όπου ο Ολυμπιακός «παίζει» την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Champions League μίλησε ο Αντώνης Νικοπολίδης στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, κρατώντας χαμηλούς τόνους.
Ο γκολκίπερ των ερυθρολεύκων τόνισε λοιπόν οτι «είμαστε το ίδιο κοντά, όσο και μακριά από την πρόκριση. Θα είναι πονηρό ματς και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ας μην ξεχνάμε οτι μέχρι τώρα φέτος είχαμε πολλές ατυχίες, με πολλούς τραυματισμούς. Ηταν μια δύσκολη περίοδος, αλλά μέχρι τώρα έχουμε αντεπεξέλθει, κι όσο οι συμπαίκτες μου αποθεραπεύονται και επιστρέφουν, μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε».
Όσον αφορά στη θέση του τερματοφύλακα και τι πρέπει να προσέχει, ο Νικοπολίδης σημείωσε: «Ενας γκολκίπερ πρέπει να είναι υπομονετικός και να στηρίζεται στην εμπειρία του. Πρέπει να παρατηρεί τα πάντα που συμβαίνουν γύρω του και το τι θέλει από την άμυνα του.
»Επίσης πρέπει να προσέχει τους αντιπάλους, κάθε παίκτη. Το πως εκτελούν πέναλτι, πως σουτάρουν, πως σεντράρουν, τα τελειώματα τους. Για αυτό πιστεύω ακράδαντα οτι η προετοιμασία ενός τερματοφύλακα είναι περισσότερα θέμα πνευματικό παρά σωματικό».
Τέλος, σε ερώτηση για το πότε σκοπεύει να «κρεμάσει» τα γάντια του, είπε: «Περισσότερο είναι θέμα πνευματικό παρά σωματικό, το πότε θα αποφασίσω να αποσυρθώ.
»Οταν δεν θα θέλω πια να παίξω ποδόσφαιρο, όταν δεν θα μπορώ να συγκεντρωθώ όσο θέλω, όταν τέλος πάντων άλλα πράγματα θα είναι πιο σημαντικά από οτι το ποδόσφαιρο. Τότε θα φύγω. Όπως και να χει, θέλω να αποχωρήσω όσο θα είμαι ακόμα στα καλά μου. Θέλω ο κόσμος να με θυμάται στα καλύτερα μου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic
- Λευκός Οίκος: Χωρίς τον όρο «γενοκτονία» η ανακοίνωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός 10%


