Στους 34 ανήλθαν οι νεκροί από τη νέα γρίπη στη χώρα μας
Αθήνα: Δύο ακόμα ασθενείς με υποκείμενο νόσημα άφησαν την τελευταία τους πνοή από τη νέα γρίπη, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους 34.
Αθήνα: Δύο ακόμα ασθενείς με υποκείμενο νόσημα άφησαν την τελευταία τους πνοή από τη νέα γρίπη, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους 34.
Πρόκειται για δύο άνδρες 79 και 63 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
Την ίδια ώρα συνεχίζονται ο εμβολιασμός των υγιών ομάδων του πληθυσμού βάσει του σχεδιαγράμματος του υπουργείου Υγείας.
Το τριήμερο από τις 4 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Δεκεμβρίου εμβολιάστηκαν 31.557 άτομα, ενώ η τηλεφωνική γραμμή 1135 δέχθηκε 32.686 κλήσεις.
Πληροφορίες για τα κατά τόπους Κέντρα εμβολιασμού στην τηλεφωνική Γραμμή Ενημέρωσης και Υποστήριξης για τη νέα γρίπη 1135.
health.in.gr
- Απεργία ΣΕΗ: Με ζεστό κρασί στον δρόμο, οι ηθοποιοί έκλεισαν τα θέατρα και κατέβηκαν στη Βουκουρεστίου
- Η Κρήτη «αποχαιρετά» που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη – Συγκινητικά μηνύματα στα social media
- Νοσταλγία στο κόκκινο – Σουβενίρ από τα «ερείπια» των πρώην κομμουνιστικών κρατών
- La Liga: Η ΚΕΔ Ισπανίας παραδέχθηκε αδικίες ομάδων από τη διαιτησία
- Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ: Αυτοκίνητο με 30% κρατική επιδότηση – Πώς να αποκτήσετε το δικό σας
- Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Άρη Betsson (82-76), «διπλό» στη Ρόδο για τη Μύκονο Betsson (97-83)