
Τρεις συλλήψεις μετά την επίθεση κατά λεωφορείου του ΟΑΣΘ
Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, μετά την επίθεση που έγινε το βράδυ της Κυριακής, από ομάδα περίπου 20 ατόμων, κατά λεωφορείου της γραμμής 2 του ΟΑΣΘ. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένα 10χρονο αγόρι.
43
Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, μετά την επίθεση που έγινε το βράδυ της Κυριακής, από ομάδα περίπου 20 ατόμων, κατά λεωφορείου της γραμμής 2 του ΟΑΣΘ.
Κατά την επίθεση, έσπασαν τα τζάμια του λεωφορείου και πέταξαν πυρσούς στο εσωτερικό του, με συνέπεια τον τραυματισμό ενός 10χρονου αγοριού.
Οι συλληφθέντες είναι 18, 27 και 37 ετών και εικάζεται ότι είναι οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Χωρίς πρόβλημα ενέργειας η χώρα