
Ξεκινά η δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό δημοσιογράφου στη Χίο το 2006
Εκδικάζεται σήμερα, Πέμπτη, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χίου η υπόθεση της δημοσιογράφου Αγγελικής Χατζηδημητρίου, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, όταν την άνοιξη του 2006 επισκέφθηκε τη ΔΕΗ Χίου στο πλαίσιο ρεπορτάζ. Στο εδώλιο πέντε άτομα.
103
Εκδικάζεται σήμερα, Πέμπτη, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χίου η υπόθεση της δημοσιογράφου Αγγελικής Χατζηδημητρίου, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, όταν την άνοιξη του 2006 επισκέφθηκε τη ΔΕΗ Χίου στο πλαίσιο ρεπορτάζ.
Εκτός από τον υπάλληλο σεκιούριτι, στο κατηγορούμενοι είναι και τέσσερις γιατροί του Νοσοκομείου Χίου για την αμέλεια που επέδειξαν στην άσκηση του ιατρικού του καθήκοντος, όταν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την περίπτωση της δημοσιογράφου.
Το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, η ΕΣΗΕΑ, η ΠΟΕΣΥ, η ΕΣΗΕΠΗΝ, πολιτικά κόμματα και τοπικοί φορείς στη Χίο, με ανακοινώσεις τους, ζητούν να διεξαχθεί η δίκη -έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές-, να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι και δηλώνουν τη στήριξή τους στη δημοσιογράφο και μητέρα δύο παιδιών, που νοσηλεύεται στη Γερμανία σε κέντρο αποκατάστασης στο Μόναχο, καθηλωμένη και με τετραπληγία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ένωση Δικαστικής Αστυνομίας: Κύριος σκοπός μας δεν είναι η φύλαξη κτιρίων – Απαιτείται επιπλέον προσωπικό
- Μικρή ποσότητα πετρελαίου σε αντλία ύδρευσης στην Σκύρο-Τι λέει ο Δήμος
- Λίζα Κούντροου: Τόσα χρήματα κερδίζει σήμερα από τα Φιλαράκια
- Super League: O Σότσα σφυρίζει στην Τούμπα, ορίστηκε ξανά ο Μελέρ στη Λεωφόρο
- Γιάννης Κορδάτος: Ο εικονοκλάστης
- «Δεν δηλώνει μεταμέλεια ο 89χρονος» λέει ο δικηγόρος του – Πώς κατάφερε να μείνει ασύλληπτος επί 6 ώρες

