
Απεβίωσε 42χρονος με υποκείμενο νόσημα που προσβλήθηκε από τον ιό της νέας γρίπης
Ένας άνδρας 42 ετών με υποκείμενο νόσημα (ανοσοκαταστολή) που είχε προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης, απεβίωσε την Τρίτη λόγω βαριάς πνευμονίας. Νέα σχολικά τμήματα κλείνουν λόγω κρουσμάτων γρίπης. «Προς το παρόν δεν υπάρχει σχέδιο να κλείσουν τα σχολεία νωρίτερα» λέει η Αννα Διαμαντοπούλου.
91
Ένας άνδρας 42 ετών με υποκείμενο νόσημα (ανοσοκαταστολή) που είχε προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης, απεβίωσε την Τρίτη λόγω βαριάς πνευμονίας.
Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε το κλείσιμο και άλλων σχολικών τμημάτων εξαιτίας κρουσμάτων της νέας γρίπης.
Τα σχολικά τμήματα που κλείνουν προσωρινά, για προληπτικούς λόγους, λόγω της νέας γρίπης αυξάνονται σε καθημερινή βάση.
Μιλώντας σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ, η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, ερωτώμενη για το εάν υπάρχει σχέδιο να διευρυνθούν οι διακοπές των Χριστουγέννων λόγω της γρίπης δήλωσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο.
«Ο αριθμός των σχολείων που κλείνουν είναι λιγότερο από το 1%, πολύ λιγότερο από το 1%, για να μη δημιουργούμε κατάσταση. Όμως είναι σαφές ότι μπαίνουμε σε μια νέα φάση της γρίπης. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχέδιο για οποιαδήποτε είδους λειτουργία. Υπάρχουν το ΚΕΕΛΠΝΟ και υπάρχουν οι επιστήμονες οι οποίοι θα αποφασίσουν τότε» πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ένωση Δικαστικής Αστυνομίας: Κύριος σκοπός μας δεν είναι η φύλαξη κτιρίων – Απαιτείται επιπλέον προσωπικό
- Μικρή ποσότητα πετρελαίου σε αντλία ύδρευσης στην Σκύρο-Τι λέει ο Δήμος
- Λίζα Κούντροου: Τόσα χρήματα κερδίζει σήμερα από τα Φιλαράκια
- Super League: O Σότσα σφυρίζει στην Τούμπα, ορίστηκε ξανά ο Μελέρ στη Λεωφόρο
- Γιάννης Κορδάτος: Ο εικονοκλάστης
- «Δεν δηλώνει μεταμέλεια ο 89χρονος» λέει ο δικηγόρος του – Πώς κατάφερε να μείνει ασύλληπτος επί 6 ώρες

