Στην απόκτηση του 51% της Aspis Bank στοχεύει ο Β.Ρέστης
Την πρότασή του για συμμετοχή στην αύξηση κεφαλαίου της Aspis Bank, με απόκτηση 65 εκατ. μετοχών έναντι 65 εκατ. ευρώ, επαναβεβαίωσε και επικαιροποίησε την Δευτέρα ο κ. Βίκτωρ Ρέστης, με στόχο την κάλυψη του 51%, σύμφωνα με ανακοίνωση της Aspis στο ΧΑ την Τρίτη.
27
Την πρότασή του για συμμετοχή στην αύξηση κεφαλαίου της Aspis Bank, με απόκτηση 65 εκατ. μετοχών έναντι 65 εκατ. ευρώ, επαναβεβαίωσε και επικαιροποίησε την Δευτέρα ο κ. Βίκτωρ Ρέστης, με στόχο την κάλυψη του 51% του μετοχικού κεφαλαίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Aspis στο ΧΑ την Τρίτη.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της Aspis αναφέρεται:
«Σε απάντηση ερωτημάτων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ανακοινώνεται ότι ο κ. Βίκτωρ Ρέστης με νεότερη επιστολή του την 16η Νοεμβρίου 2009 επαναβεβαίωσε και επικαιροποίησε την πρότασή του για συμμετοχή στην επικείμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Τράπεζας με απόκτηση 65.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και με καταβολή συνολικού ποσού 65.000.000 ευρώ, με στόχο την κάλυψη του 51% του Μετοχικού της Κεφαλαίου.»
»Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει οριστεί η τιμή διάθεσης των μετοχών και κατ επέκταση δε μπορεί να καθοριστεί πως θα διαμορφωθούν οι επιμέρους συμμετοχές των επενδυτών, σε περίπτωση πλήρους κάλυψης του ποσού της αύξησης.»
»Επισημαίνεται ότι, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η παραπάνω πρόταση εξακολουθεί να τελεί υπό σειρά αιρέσεων.»
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ρέστης υπέβαλλε προσφορά ως οικογένεια, ως φυσικό πρόσωπο δηλαδή και όχι μέσω της FBBank, όπου ελέγχει το 51%. Το υπόλοιπο ποσοστό της FBBank ελέγχεται από την Αγροτική Τράπεζα.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η Τράπεζα της Ελλάδος θα εγκρίνει τη συμφωνία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θυελλώδεις άνεμοι 130 χλμ/ώρα «σφυροκοπούν» την Πάτρα – Bίντεο από τη γέφυρα στο Ρίο – Αντίριο
- «Ξορκίζει» το Μαξίμου την Καρυστιανού, αλλά οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση!
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν οι αγρότες των Μαλγάρων στο μπλόκο, χωρίς να κλείνουν δρόμους – «Δεν φεύγουμε»
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- IRIS: Όλα για το χαρτζιλίκι – Τι ισχύει
- «Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στα λάθη» – Ο Ντέιβιντ Mπέκαμ έσπασε τη σιωπή του για τον Μπρούκλιν