28

Εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για ενδεχόμενο μετοχικής συνεργασίας με την Attica Bank επιβεβαιώνει και η Aspis Bank, ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της πρώτης ότι βρίσκεται υπό εξέταση το ενδεχόμενο της συγχώνευσης των δύο τραπεζών.

Σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Aspis Bank «ενημερώνει ότι σχετικές συζητήσεις/διαπραγματεύσεις μεταξύ του βασικού της μετόχου, Commercial Value και της Attica Bank βρίσκονται σε εξέλιξη. Εφόσον υπάρχουν περαιτέρω εξελίξεις, η Τράπεζα θα προβεί εγκαίρως στις απαραίτητες ανακοινώσεις».

Την προηγούμενη ημέρα, η Attica Bank ενημέρωσε ότι «αναφορικά με δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου σχετικά με το ενδεχόμενο συγχώνευσης της Aspis Bank με την Attica Bank, η Attica Bank ενημερώνει ότι το ανωτέρω εξετάζεται».

 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ