
Αναστέλλεται η λειτουργία του Παιδιατρικού τμήματος του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης
Θεσσαλονίκη: Την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του Παιδιατρικού τμήματος του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης ανακοίνωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Μπογιατζίδης.
Θεσσαλονίκη: Την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του Παιδιατρικού τμήματος του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης ανακοίνωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Μπογιατζίδης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η απόφαση αυτή ελήφθη για «αντικειμενικούς λόγους». Eρωτηθείς σχετικά ο κ. Μπογιατζίδης διευκρίνισε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ πως το πρόβλημα είναι ότι οι γιατροί που απασχολούνται στο τμήμα και έχουν αποσπαστεί από κοντινά Κέντρα Υγείας βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια.
Η διοίκηση του νοσοκομείου επισημαίνει ότι η αναστολή της λειτουργίας θα αρθεί όταν επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και γνωστοποιεί ότι μέχρι τότε τα παιδιατρικά περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από τα πλησιέστερα νοσοκομεία.
Με αφορμή την εξέλιξη αυτή ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας χαρακτηρίζει την κατάσταση επιεικώς απαράδεκτη και καλεί τα αρμόδια όργανα της πολιτείας να επιληφθούν του θέματος, σε μια κρίσιμη, όπως τονίζει, περίοδο καθώς αναμένεται να νοσήσουν από τη νέα γρίπη δύο εκατομμύρια Έλληνες.
«Δεν θα επιτρέψουμε το «Μαμάτσειο» νοσοκομείο, το νοσοκομείο που εξυπηρετεί υγειονομικά το μεγαλύτερο μέρος του νομού Κοζάνης, να απαξιωθεί ακόμη περισσότερο» σημειώνει χαρακτηριστικά.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
health.in.gr
- Ισραήλ: Η τελετή αφής του Αγίου Φωτός θα πραγματοποιηθεί αλλά «με συμβολικό και περιορισμένο πλαίσιο»
- Το αναλυτικό πρόγραμμα των play offs 5-8 της Super League
- Μέση Ανατολή: Ο Ζελένσκι προτείνει ενεργειακή εκεχειρία στη Μόσχα ως απάντηση στην πετρελαϊκή κρίση
- Γιατί όλοι στο Χόλιγουντ έχουν την ίδια «ουράνια» μύτη – Και γιατί όλοι μοιάζουν μεταξύ τους;
- Τσουκαλάς: Το συνέδριό μας είπε ένα πολύ μεγάλο ‘ναι’ στην πολιτική αλλαγή, στην ενότητα και στο καθαρό στίγμα
- Νέο Κέντρο Κοινότητας στη Μεσσήνη
