Σύγκρουση αμαξοστοιχιών στην Ινδία με 21 νεκρούς
Δυο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τετάρτη κοντά στην πόλη Ματούρα στη βόρεια Ινδία, με αποτέλεσμα 21 άνθρωποι να βρουν το θάνατο και τουλάχιστον άλλοι 20 να ανασυρθούν από τα συντρίμμια σοβαρά τραυματισμένοι.
43
Δυο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τετάρτη κοντά στην πόλη Ματούρα στη βόρεια Ινδία, με αποτέλεσμα 21 άνθρωποι να βρουν το θάνατο και τουλάχιστον άλλοι 20 να ανασυρθούν από τα συντρίμμια σοβαρά τραυματισμένοι.
Η σύγκρουση σημειώθηκε όταν η μία από τις δύο αμαξοστοιχίες έπεσε με ταχύτητα πάνω στη δεύτερη, που βρισκόταν σταθμευμένη λίγο έξω από σταθμό.
Aξιωματούχος της αστυνομίας στην Ματούρα ανέφερε πως ανασύρθηκαν 21 σοροί από τα συντρίμμια των δυο συρμών, τμήμα των οποίων φαίνεται από τις πρώτες φωτογραφίες πως μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.
Διασώστες χρησιμοποίησαν μηχανικά μέσα για να κόψουν τις μπάρες στα παράθυρα ενός βαγονιού για να φθάσουν στους παγιδευμένους.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NDTV, περίπου 50 επιβάτες εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια. Από αυτούς, τουλάχιστον 20 μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε κοντινά νοσοκομεία σε σοβαρή κατάσταση.
Αξιωματούχος της αστυνομίας στην κοντινή πόλη Αγκρα -όπου βρίσκεται το Ταζ Μαχάλ- δήλωσε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:30 τοπική ώρα [03:00, ώρα Ελλάδας]. Και οι δύο αμαξοστοιχίες είχαν προορισμό το Νέο Δελχί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ηράκλειο: Στη φυλακή 39χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι σε μητέρα με το ανήλικο παιδί της
- Ο Τραμπ θεωρείται «εχθρός της Ευρώπης» – Η δημοσκόπηση σε επτά ευρωπαϊκές χώρες
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικος χτύπησε την αδερφή του και την έστειλε στο νοσοκομείο
- Αποκάλυψη της «ΑS»: «Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με το NBA Europe» (pic)
- Σέρρες: Πήγε να παραλάβει δέμα με ναρκωτικά, τον πρόλαβε ο… «Roxy»
- Κηδεία του Valentino – Το Χόλιγουντ και η βιομηχανία της μόδας αποχαιρετούν τον «Τελευταίο Αυτοκράτορα»