Στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens θα προχωρήσει η κυβέρνηση
Η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση της Siemens, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιώργος Πεταλωτής. Ο χρόνος θα συναρτηθεί με την πορεία του κυβερνητικού έργου.
28
Η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση της Siemens, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιώργος Πεταλωτής.
Ο κ. Πεταλωτής δεν δεσμεύτηκε ότι η κίνηση αυτή περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών, είπε όμως ότι χρόνος θα συναρτηθεί με την πορεία του κυβερνητικού έργου.
«Είχαμε δεσμευθεί πριν τις εκλογές και θα υλοποιήσουμε τη δέσμευσή μας, ότι όπου απαιτείται να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή, για όποια ζητήματα έμειναν σε εκκρεμότητα και δεν έχουν διαλευκανθεί, θα γίνει» τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σέρρες: «Θα σε κάνω μούμια» απειλούσε τον 13χρονο η καθηγήτρια που τον φίμωσε
- Μινεσότα: Χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους την ημέρα της απεργίας απέναντι στην ICE – 100 συλλήψεις ιερέων
- Στην Άνω Γλυφάδα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – «Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών»
- Ο Καρέτσας αποθεώνεται (και) από τους Γερμανούς: Η Ντόρτμουντ για το «διαμάντι των 35 εκατ. ευρώ»
- TikTok Seals US Joint Venture Deal to Avert Nationwide Ban
- Πάτρα: Πλήγμα σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών από το Λιμενικό – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη και skunk αξίας 1,7 εκατ. ευρώ