
Την επομένη των εκλογών θα αρχίσουν ξανά συνομιλίες Αθήνα και Σκόπια, λέει ο Μ.Νιμιτς
Επανέναρξη των συνομιλιών Αθήνας και Σκοπίων «μόλις προκύψει νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα» προανήγγειλε ο Μάθιου Νίμιτς μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών. Ο απεσταλμένος του ΟΗΕ εξέφρασε την ελπίδα να «αναπτυχθεί κάποια δυναμική».
106
Επανέναρξη των συνομιλιών Αθήνας και Σκοπίων «μόλις προκύψει νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα» προανήγγειλε ο Μάθιου Νίμιτς μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη.
Ο προσωπικός απεσταλμένος του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, στις συνομιλίες μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, Μάθιου Νίμιτς, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ και με τον πρέσβη και αντιπρόσωπο των Σκοπίων στις διαπραγματεύσεις, Ζόραν Γιολέβσκι.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας του ΟΗΕ, ο κ. Νίμιτς δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι είχε με τους συνομιλητές του «μια καλή συζήτηση», προσθέτοντας ότι «από την στιγμή που θα προκύψει μια νέα κυβέρνηση μετά τις εκλογές στην Ελλάδα θα ξαναρχίσει τις συνομιλίες».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο κ. Νίμιτς εξέφρασε τη ελπίδα να αναπτυχθεί κάποια δυναμική, η οποία πιστεύει ότι ήδη αναπτυσσόταν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με μια σειρά από ιδέες στο τραπέζι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξανά στους δρόμους οι αγρότες – Με τρακτέρ και αγροτικά ΙΧ στην Ε-65
- Αποκαλύψεις Ντεσάμπ για τους Εμπαπέ, Ντεμπελέ και Ολίσε στα αποδυτήρια
- Φέτα: Η διαμάχη για τα Π.Ο.Π. προϊόντα επιδεινώνει τους δεσμούς των ΗΠΑ με την Ευρώπη
- Greek 2026 Summer Tourism Season Off to Strong Start, Early Bookings Surge
- H εύθραυστη μητέρα μου, η Όντρεϊ – Η απόπειρα αυτοκτονίας, οι ναζί γονείς και οι πόλεμοι
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο
