Τις προτάσεις του ΛΑΟΣ για την καταπολέμηση της ανεργίας επανέλαβε ο Γ.Καρατζαφέρης
Την ανησυχία του για την αύξηση της ανεργίας τους επόμενους μήνες εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος επισκέφθηκε τον ΟΑΕΔ στον Πειραιά. Ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε την πρόταση του κόμματός του για πενταετή θητεία, που αφορά σε άνεργους και οι οποίοι θα εργάζονται σε ακριτικές περιοχές.
30
Την ανησυχία του για την αύξηση της ανεργίας τους επόμενους μήνες εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος επισκέφθηκε τον ΟΑΕΔ στον Πειραιά.
Ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε την πρόταση του κόμματός του για πενταετή θητεία, που αφορά σε άνεργους και οι οποίοι θα εργάζονται σε ακριτικές περιοχές.
«Για όποιον είναι άνεργος, χωρίς καμία άλλη διαδικασία -παρά μόνο με μία αίτηση- αναλαμβάνει την υποχρέωση η Πολιτεία μιας πενταετούς θητείας με δουλειά σε κάποια ακριτική περιοχή της χώρας. Σε κάθε άνεργο, ο οποίος έρχεται σε αυτό το πρόγραμμα, τού εξασφαλίζουμε στέγη δική του εφόσον θελήσει να μετακινηθεί στις ακριτικές περιοχές της χώρας, όπου θα αναπτυχθούν μονάδες παραγωγής προϊόντων ευρείας λαϊκής κατανάλωσης» εξήγησε.
«Κάτι πρέπει να αλλάξει» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης λέγοντας ότι είναι αδιανότητο να μιλάμε για μια κοινωνία μη ταξική όταν ένα μεγάλο κομμάτι του ενεργού πληθυσμού της χώρας μένει έως και 4 χρόνια εκτός εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταξιούχοι: Τα 4+1 νέα μέτρα ενίσχυσης
- Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ως ο Τζέιμς Μποντ της Ρωσίας; – Πώς ο δυτικός κινηματογράφος αναπαράγει τον μύθο του Κρεμλίνου
- Τι κρύβεται πίσω από την απιστία;
- ΕΝΦΙΑ: Τα 18+1 μυστικά για να «κλειδώσετε» έκπτωση έως 20%
- «Πόσο χρεώνει το ΑΦΜ;» – Πρόσωπα από διαλόγους του ΟΠΕΚΕΠΕ τοποθετήθηκαν ξανά σε θέσεις ευθύνης
- Πώς θα ειναι η αγορά εργασίας σε Ελλάδα και ΕΕ το 2040; Τρεις εμπειρογνώμονες απαντούν στο in




