Η Α. Νικολούλη ρίχνει «Φως στο Τούνελ» για 15η χρονιά στο Alter
Ανεξιχνίαστες ιστορίες μυστηρίου και εξαφανίσεις έρχονται στο φως, για να βρουν τη λύση τους μέσα από την εκπομπή.
Στο πλευρό της δυναμικής ρεπόρτερ, θα βρίσκεται και φέτος η έμπειρη ομάδα συνεργατών της, καθώς και οι εκατοντάδες εθελοντές, που, αψηφώντας τον κίνδυνο και τις αντίξοες συνθήκες, τείνουν χέρι βοήθειας.
Με τον πήχη να ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά και θέτοντας νέους στόχους για ακόμη περισσότερες επιτυχίες, η καταξιωμένη δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο ΤΟΥΝΕΛ, ξεκινούν δυναμικά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
- Marseaux – Εύη Δρούτσα: Η κόντρα για τη Eurovision καλά κρατεί – Πινγκ πονγκ οι απαντήσεις
- Στις 4/2 το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
- Φάμελλος: Ντροπή και προσβολή η απουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή – Πρόταση από ΣΥΡΙΖΑ για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής
- Νοκ-άουτ ο Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό – Δεν παίζει με την Εφές
- Η ΕΕ σχεδιάζει να ξηλώσει τον επικοινωνιακό εξοπλισμό από προμηθευτές υψηλού ρίσκου – Η Κίνα αντιδρά
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων