
Συνελήφθησαν δύο νεαροί για μπαράζ ληστειών στη Θεσσαλόνικη
Δύο νεαρούς που φέρονται να έχουν πραγματοποιήσει σειρά ληστείων σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ και υποκατάστημα των ΕΛΤΑ συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
103
Δύο νεαρούς, οι οποίοι φέρονται να έχουνπραγματοποιήσειληστείες σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ και υποκατάστημα των ΕΛΤΑ συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος των δύονεαρών σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται ναοδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Εν τω μεταξύ, απόπειρα ληστείας έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όταν δύο άνδρες με την απειλή μαχαιριού προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από το ταμείο.
Μετά την αντίδραση του προσωπικού τράπηκαν σε φυγή, ωστόσομισή ώρα αργότερα λήστεψαν κατάστημα ψιλικών, με λεία 170 ευρώ.
Τελικά, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον έναν από τους ληστές, ενώ ο άλλος αναζητείται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών
- Ισραήλ: Αυτόματη θανατική ποινή στους συλληφθέντες για τρομοκρατία Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης
