
Γάλλος σκηνοθέτης δολοφονήθηκε στο Ελ Σαλβαδόρ
Ο Γάλλος σκηνοθέτης, Κριστιάν Ποβέντα, ο οποίος είχε γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τη δράση των συμμοριών στο Ελ Σαλβαδόρ δολοφονήθηκε την Πέμπτη βόρεια της πρωτεύουσας Σαν Σαλβαδόρ.
91
Ο Γάλλος σκηνοθέτης, Κριστιάν Ποβέντα, ο οποίος είχε γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τη δράση των συμμοριών στο Ελ Σαλβαδόρ δολοφονήθηκε την Πέμπτη βόρεια της πρωτεύουσας Σαν Σαλβαδόρ.
Ο 52χρονος Κρ.Ποβέντα βρέθηκε νεκρός στο αμάξι του, βόρεια του Σαν Σαλβαδόρ. Είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, σύμφωνα με την αστυνομία.
Το 2008 ο Ποβέντα σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ «La Vida Loca» που παρακολουθούσε τη δράση της συμμορίας Mara 18. Το φιλμ είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των κατοίκων του Ελ Σαλβαδόρ.
«Συντετριμμένος» για τον θάνατο του σκηνοθέτη δήλωσε ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ Μαουρίτσιο Φούνες, ενώ ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας Μανουέλ Μελγκάρ καταδίκασε την «αποκρουστική» πράξη και υποσχέθηκε ότι η αστυνομία θα εργαστεί σκληρά για να ανακαλύψει τους δολοφόνους του Κρ.Ποβέντα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αταμάν: «Η Βαλένθια παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Euroleague»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]
- Πόρτο – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1: Μεγάλο βήμα πρόκρισης των reds
- Europa League: Άλματα πρόκρισης η Άστον Βίλα (1-3) και η Φράιμπουργκ (3-0)
- Νέο «ψαλίδι» στη Disney με έως 1.000 απολύσεις
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και την ήττα του Παναθηναϊκού (pic)


