Δαιμονισμένη μαζορέτα τρώει μαθητές…
Η βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφος του «Juno» Ντιάμπλο Κόντι, επιστρέφει με την ταινία «Jennifer’ s Body», μια σκοτεινή κωμωδία που αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις.
Τη σκοτεινού ύφους ταινία σκηνοθετεί η Καρίν Κουσάμα («Girlfight») και πρωταγωνιστούν η Μέγκαν Φοξ («Transformers»), η οποία έχει καταφέρει από το ξεκίνημα της καριέρας της, να τραβήξει την προσοχή της κινηματογραφικής βιομηχανίας, η γνωστή από το «Mamma Mia» Αμάντα Σίφριντ και ο Άνταμ Μπρόντι («Mr. & Mrs. Smith»).
Υπόθεση:
Η Τζένιφερ είναι μια ψωνισμένη μαζορέτα που κατακυριεύεται από ένα δαίμονα και βλέπει τους συμμαθητές της πλέον ως σνακ.
Η Νίντι, η καλύτερή φίλη της Τζένιφερ, προσπαθεί να βρει τρόπο να βάλει ένα τέλος στη φρικιαστική αυτή ιστορία, ενώ παράλληλα πρέπει να βρει το Νίκολαϊ και το σατανιστικό του ροκ συγκρότημα, μιας και αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη μετάλλαξη της Τζένιφερ.
Η ταινία βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Οκτωβρίου.
- Η Γουέστ Χαμ σκοράρει και ο οπαδός της Γιουνάιτεντ που περιμένει να… κουρευτεί, μένει… κόκκαλο (vids, pics)
- Η Amazon MGM λέει πως η πτώση 67% του Melania είναι στην πραγματικότητα θετικό σημάδι
- Τι περιμένει η Τουρκία από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα και τη συνάντηση με τον Ερντογάν
- Αττική: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 14 κιλά κάνναβης και δύο κιλά κοκαΐνης
- Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ριντερκνές και συνεχίζει στο Ρότερνταμ
- Τι λέει ο Δήμος Βριλησσίων για την ανατροπή απορριμματοφόρου του Δήμου στην περιφερειακή Αιγάλεω

