
Την Κυριακή η απολογία του πρώην στελέχους του ΟΤΕ για την υπόθεση Siemens
Νέα προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Κυριακής ζήτησε και έλαβε το πρώην στέλεχος του ΟΤΕ, που κατηγορείται για την υπόθεση της Siemens. Είχε αποφυλακιστεί το μεσημέρι της Τρίτης, για να συλληφθεί βάσει νέου εντάλματος λίγη ώρα αργότερα.
103
Νέα προθεσμία για να απολογηθείτην Κυριακή στις 11:30 το πρωίζήτησε και έλαβε το πρώην στέλεχος του ΟΤΕ, που κατηγορείται για την υπόθεση της Siemens. Είχε αποφυλακιστεί το μεσημέρι της Τρίτης για να συλληφθεί βάσει νέου εντάλματος λίγη ώρα αργότερα.
Ο κ. Σκαρπέλης αποφυλακίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών (αριθμός 2319/09) που έκανε δεκτή προσφυγή του.
Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, κηρύχθηκε άκυρη η απολογία που έδωσε στις 3 Ιουνίου, καθώς και το ένταλμα προσωρινής κράτησης που είχε εκδοθεί μετά την ολοκλήρωση της τυπικής απολογίας που είχε δώσει.
Οι δικαστές του Συμβουλίου διέταξαν επίσης με το βούλευμα την επανάληψη της λήψης απολογίας ενώπιον του ανακριτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών
- Ισραήλ: Αυτόματη θανατική ποινή στους συλληφθέντες για τρομοκρατία Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης
