Με πολλούς… έφηβους οι Νέοι στο Ευρωπαϊκό της Ρόδου
Την 12άδα με την οποία θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων ανδρών ανακοίνωσε την Τρίτη (14/7) ο Κώστας Μίσσας. Ο έλληνας τεχνικός κατέληξε σε 12 παίκτες, εκ των οποίων οι επτά αγωνίστηκαν με την Εθνική εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.
Την 12άδα με την οποία θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων ανδρών ανακοίνωσε την Τρίτη (14/7) ο Κώστας Μίσσας. Ο έλληνας τεχνικός κατέληξε σε 12 παίκτες, εκ των οποίων οι επτά αγωνίστηκαν με την Εθνική εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο και ξεκινάει στις 16 Ιουλίου. Οι παίκτες που επέλεξαν ο Κώστας Μίσσας και οι συνεργάτες του είναι: Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Χάρης Γιαννόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Σπύρος Μούρτος, Γιώργος Μπόγρης, Κώστας Παπανικολάου, Νίκος Παππάς, Βαγγέλης Σακελλαρίου, Ζήσης Σαρικόπουλος, Κώστας Σλούκας και Ευθύμης Τσακαρέλης.
Η Εθνική Νέων είχε ρεπό την Τρίτη (14/7) το πρωί, θα προπονηθεί το απόγευμα, ενώ την Τετάρτη (15/7) όλη η ομάδα θα έχει συγκεντρωθεί στη Ρόδο, ενόψει της πρεμιέρας της διοργάνωσης. Οι παίκτες που προέρχονται από την Εθνική εφήβων θα βρίσκονται στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης (14/7) και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τη Ρόδο.
Στην πρεμιέρα (16/7) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στο «Βενετόκλειο» και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με Ιταλία και Γαλλία. Οι αγώνες της ελληνικής ομάδας θα μεταδοθούν από την κρατική τηλεόραση.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις
Η Εθνική πόλο των γυναικών νίκησε 13-12 την Ουγγαρία στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σε φιλικό τεστ κι έκανε ιδανική πρόβα ενόψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στην προκριματική φάση του World Cup.