Ο Bernie εξετάζει το συμβόλαιο για το GP Βουλγαρίας
Η Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας της χώρας θα προτείνει στον εμπορικό διευθυντή της F1 πενταετές συμβόλαιο, ώστε να αρχίσουν τα έργα κατασκευής της πίστας κοντά στην πόλη του Πλέβεν.
Η Βουλγαρία ενδέχεται το 2011 να διοργανώσει το πρώτο της Grand Prix της Formula 1, αν επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των αξιωματούχων του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας και του εμπορικού διευθυντή της Formula 1, Bernie Ecclestone, στη συνάντησή τους στη Γερμανία την επόμενη εβδομάδα.
Έπειτα από την αναλυτική πρόταση που έστειλε η Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας της Βουλγαρίας -η οποία είναι η υπεύθυνη για την πρωτοβουλία- στη FOM (Formula One Management), η πλευρά του Bernie κάλεσε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας για περαιτέρω συζητήσεις στο πλαίσιο του GP του Νίρμπουργκρινγκ.
Πιστεύεται πως αν υπάρξει σύμπνοια απόψεων, είναι πιθανό το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών να υπογραφτεί επί τόπου – ώστε να ξεκινήσουν αμέσως οι εργασίες κατασκευής της πίστας κοντά στην πόλη του Πλέβεν.
Το προς συζήτηση συμβόλαιο για το Grand Prix Βουλγαρίας είναι πενταετές, για την περίοδο 2011 ως 2015 – αλλά θα έχει και όρους ανανέωσής του μέχρι το 2020.
auto.in.gr
- «Μπριγκάντα»: Αν θες να φας σπιτικό φαγητό στην Πεύκη
- Θεσσαλονίκη: Το ελληνικό FBI ανέλαβε τις έρευνες για την έκρηξη στην τράπεζα – Τι εξετάζουν οι αρχές
- Καιρός: Η πρόγνωση για την Πρωτοχρονιά και τις επόμενες ημέρες – Πότε θα δούμε έντονα φαινόμενα
- Νέο φαινόμενο διαφθοράς στο τένις: Τετραετής αποκλεισμός σε 21χρονο για στημένα!
- Χριστούγεννα: Γιατί οι φάρμες χριστουγεννιάτικων δέντρων στρέφονται στα drones και την τεχνητή νοημοσύνη
- Σε κλίμα Χριστουγέννων ο πλανήτης: Εορτασμοί και ευχές από τη Βηθλεέμ μέχρι την Αυστραλία
