Δολοφονήθηκε 80χρονος μέσα σε λαογραφικό μουσείο στην Παιανία
Ένας 80χρονος άνδρας βρέθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης δολοφονημένος μέσα σε λαογραφικό μουσείο που διατηρούσε στην Παιανία. Ο ηλικιωμένος ήταν φιμωμένος, δεμένος χειροπόδαρα και είχε πυροβοληθεί τρεις φορές στο κεφάλι. Η αστυνομία εξετάζει ως πιθανότερο κίνητρο τη ληστεία.
103
Ένας 80χρονος άνδρας βρέθηκε δολοφονημένος μέσα σε λαογραφικό μουσείο που διατηρούσε στην Παιανία αργά το βράδυ της Τρίτης.
Τον ηλικιωμένο άνδρα βρήκε νεκρό μια ανιψιά του, η οποία έμενε κοντά στο λαογραφικό μουσείο και είχε ειδοποιηθεί από τη σύζυγο του 80χρονου επειδή εκείνος είχε αργήσει να γυρίσει σπίτι.
Ο 80χρονος ήταν δεμένος χειροπόδαρα, φιμωμένος και είχε πυροβοληθεί τρεις φορές στο κεφάλι.
Το μουσείο δεν είχε ίχνη παραβίασης, ωστόσο φαίνεται ότι έχει ερευνηθεί χωρίς να ξέρει κανείς τι λείπει.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να πήγαν για ληστεία και να σκότωσαν τον ηλικιωμένο, επειδή πιθανόν τους γνώριζε.
Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, της Ασφάλειας Αττικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακοκαιρία: Κυβερνητικό κλιμάκιο την Παρασκευή στους πληγέντες δήμους – Σύσκεψη στις 15:00
- ΠΑΣΟΚ: Η κακοκαιρία δεν είναι «έκπληξη», έκπληξη είναι που η πρόληψη μένει πίσω
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στο Νταβός σε λιγότερο από μία ώρα
- Πλήρης απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη σε τρίτεκνους και πολύτεκνους σε περιφερειακό Δήμο
- Eurostat: Ένας στους τέσσερις νέους στην Ευρώπη εργάζεται ενώ σπουδάζει – Τι ισχύει στην Ελλάδα
- Προϊστορικός οργανισμός των 8 μέτρων ανήκε σε «χαμένο παρακλάδι της ζωής»

