30

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον ΣΕΒ προχώρησε το υπουργείο Ανάπτυξης με στόχο την εκπόνηση δράσεων για την προστασία του καταναλωτή.

«Είναι αυτονόητο ότι στην προσπάθεια αυτή, Πολιτεία, Ενώσεις Καταναλωτών και επιχειρήσεις είμαστε από την ίδια πλευρά του λόφου» τόνισε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέσα από τη συνεργασία θα δοθεί η δυνατότητα να αξιοποιηθούν, αφενός η στρατηγική επιλογή του ΥΠΑΝ να υλοποιεί πολιτικές προστασίας, ενημέρωσης, κατάρτισης του καταναλωτή και αφετέρου, οι εμπειρίες και η τεχνογνωσία των μελών του ΣΕΒ, καθώς και η ικανότητά του να συσπειρώνει γύρω του παραγωγικά μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα.

Προτεραιότητα θα δοθεί στην αξιοποίηση πόρων από το ΕΣΠΑ 2007-2013 και κυρίως το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ