Την εύρυθμη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών το καλοκαίρι ζητά ο Πρ.Παυλόπουλος
Εγκύκλιο για την εύρυθμη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο και ειδικά για την εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρία, υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών. Ο Πρ.Παυλόπουλος υπογραμμίζει ότι «σταθερή επιδίωξη της Πολιτείας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».
53
Εγκύκλιο για την εύρυθμη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο και ειδικά για την εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρία, υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.
Με την εγκύκλιο, καλεί τους προϊστάμενους των δημόσιων υπηρεσιών να φροντίσουν για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας τους, παρά τις άδειες του προσωπικού, και να μεριμνήσουν προκειμένου να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, και ιδίως σε ότι αφορά τη συναλλαγή με το κοινό, καθώς «σταθερή επιδίωξη της Πολιτείας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών με τη διευκόλυνσή τους κατά τις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες».
Τονίζει, δε, ότι «η εξυπηρέτηση των πολιτών αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τους πολίτες με αναπηρίες, για τα εμποδιζόμενα άτομα (εγκύους, ηλικιωμένους κ.α.) και γενικότερα για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (αλλοδαπούς, αθίγγανους κ.α.), δεδομένου ότι η παροχή ίσων ευκαιριών υλοποιείται μέσα από ρυθμίσεις, διευκολύνσεις και δράσεις της Διοίκησης οι οποίες αίρουν τους αποκλεισμούς, τα εμπόδια και τις δυσκολίες κοινωνικής ένταξης μίας μεγάλης και σημαντικής κατηγορίας συμπολιτών μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γροιλανδία: Τι γνωρίζουμε για το «πλαίσιο συμφωνίας» – Το «κυπριακό» σενάριο και η «Αρκτική Φρουρά»
- Η βυθισμένη στη λάσπη Βάρη από ψηλά – Κομμένοι δρόμοι και καταστροφές από την κακοκαιρία
- ΗΠΑ: Πρώην ειδικός εισαγγελέας δήλωσε στη Βουλή ότι ο Τραμπ επιχείρησε παρανόμως να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020
- Δένδιας για ενδεχόμενη κούρσα διαδοχής στη ΝΔ: Δεν θα αρνηθώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου αν αυτό απαιτηθεί
- ΠΑΣΟΚ: Σοβαρές αιχμές Ανδρουλάκη για ΝΔ και επίθεση στη δεξιά – Τι λέει για συγκυβέρνηση και συνέδριο
- Τραγωδία στην Ελευσίνα: Νεκροί δύο ηλικιωμένοι και τα σκυλιά τους


