Στη «μαύρη λίστα» των ΗΠΑ φαίνεται ότι θα ξαναμπεί η Β.Κορέα
Ο Λευκός Οίκος προσανατολίζεται σε επανένταξη της Βορείου Κορέας στη λίστα των χωρών που υποθάλπουν την τρομοκρατία, δήλωσε την Κυριακή η επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χίλαρι Κλίντον. Αιτία είναι η πυραυλική και πυρηνική δοκιμή του Μαΐου, εξήγησε.
36
Ο Λευκός Οίκος προσανατολίζεται σε επανένταξη της Βορείου Κορέας στη λίστα των χωρών που υποθάλπουν την τρομοκρατία, δήλωσε την Κυριακή η επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χίλαρι Κλίντον.
Η Β.Κορέα είχε αφαιρεθεί από την αμερικανική «μαύρη λίστα» των Οκτώβριο. Η νέα αλλαγή στάσης της Ουάσινγκτον οφείλεται στην πυραυλική και πυρηνική δοκιμή που πραγματοποίησε η κυβέρνηση της Πιόνγκ Γιανγκ το Μάιο, εξήγησε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στην εβδομαδιαία εκπομπή του Τζορτζ Στεφανόπουλος στο κανάλι ABC.
H Ουάσινγκτον επιθυμεί να ληφθούν «σκληρές κυρώσεις» κατά της κομμουνιστικής χώρας στο , στο πλαίσιο του 15μελούς Συμβουλίου Ασφάλειας του ΟΗΕ, επισήμανε η Κλίντον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- ΑΕΚ: Η 11άδα που επέλεξε ο Νίκολιτς για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (Pic)
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μοτοσικλετιστής που έτρεχε με 146 χλμ/ώρα – Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ
- Οι Γερμανοί επιλέγουν τα γρήγορα – Οι κατηγορίες των έτοιμων φαγητών που εκτοξεύονται
- Εξαιρετική απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Σε υπόγειο καταφύγιο ο Χαμενεΐ εν μέσω φόβων για αμερικανική επίθεση σύμφωνα με ιρανικά μέσα
- Παναγιωτόπουλος: Aπτόητος ο Γεωργιάδης συνεχίζει την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ με την είσοδο των ασφαλιστικών εταιρειών