
Επιστολές σε Μπενφίκα και FIFA από την ΑΕΚ για να μπλοκάρει την υπόθεση Κατσουράνη
Λίγες ημέρες πριν από το αγωνιστικό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού ξεκίνησε ένα ακόμη με τρόπαιο τον... Κατσουράνη. Η «Ένωση» απέστειλε επιστολές σε UEFA και Μπενφίκα με στόχο να μπλοκάρει την πιθανή μεταγραφή τους στους «πράσινους» και ζητώντας αιτιολογηθεί η απόφαση να μείνει ελέυθερος ο Ελληνας διεθνής με αποτέλεσμα να μην παραλαηφθεί η ρήτρα 5 εκατ. ευρώ.
26
Λίγες ημέρες πριν από το αγωνιστικό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού ξεκίνησε ένα ακόμη με τρόπαιο τον… Κατσουράνη.
Η «Ένωση» απέστειλε επιστολές σεFIFA και Μπενφίκα με στόχο να μπλοκάρει την πιθανή μεταγραφή τους στους «πράσινους» και ζητώντας αιτιολογηθεί η απόφαση να μείνει ελέυθερος ο Ελληνας διεθνής με αποτέλεσμα να μην παραλαηφθεί η ρήτρα 5 εκατ. ευρώ.
Συγκεκριμέναο Παναθηναϊκός ενδιαφερόταν να αποκτήσει τον διεθνή άσο, αλλά ο ειδικός όρος που είχε υπογράψει και αφορούσε αποζημίωση στην ΑΕΚ εφόσον επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, «τρέναρε» τις διαδικασίες.
Η πληροφορία, όμως, ότι οι «αετοί» σκέφτονται σοβαρά να τον αφήσουν ελεύθερο, αυτομάτως διαγράφει τον παραπάνω όρο και το «τριφύλλι» δεν θα πληρώσει απολύτως τίποτα στην «Ένωση».
Παράλληλα υπάρχει η σκέψη για κατάθεσηδική της πρόταση στον ελεύθερο Κατσουράνη και να επιδιώξει να τον πείσει να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Με δεδομένη όμως την οικονομική στενότητα στα ταμεία του συλλόγου, θεωρείται δύσκολο να αγγίξουν το ποσό που μπορεί να δαπανήσει ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του 30χρονου μέσου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κτηνωδία στην Χαλκιδική: Μαζική δηλητηρίαση 21 σκύλων στον Βάβδο – Οργή και έρευνα για το αποτρόπαιο περιστατικό
- Η Ράμα Ντουβάτζι στο στούντιό της – Πρότυπο της αριστερής Gen Ζ, «απειλή» των δεξιών μουσουλμάνων
- «Καρφιά» Βλάχου για υπόθεση Λαζαρίδη: «Κάτι δεν πάει καλά στο Μαξίμου»
- Σάλτσμπουργκ: Τρόλεϊ «καρφώθηκε» σε σούπερ μάρκετ – Ένας νεκρός και επτά τραυματίες
- Όταν η πίεση κι ο… χαρακτήρας, χτυπούν κόκκινο
- Πώς θα γίνει η φορολόγηση των crypto – Τι πρέπει να γνωρίζετε


