
Δεσμεύσεις Παπανδρέου για αξιοπρεπή σύνταξη και βιώσιμο Ασφαλιστικό
Η πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής βρέθηκε στο επίκεντρο του Γ.Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του στο ΙΚΑ Αγ.Αναργύρων. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο πάγωμα των συντάξεων και την ταλαιπωρία με τον ΑΜΚΑ, ενώ υποσχέθηκε καλύτερες συντάξεις.
30
Η πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής βρέθηκε στο επίκεντρο του Γ.Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του στο ΙΚΑ Αγ.Αναργύρων.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στη διαφθορά και την κακοδιοίκηση στον τομέα της Υγείας και των Ασφαλιστικών Ταμείων, φέρνοντας ως παράδειγμα το πάγωμα των συντάξεων και την ταλαιπωρία με την έκδοση του ΑΜΚΑ.
«Εμείς δεσμευόμαστε για την προστασία των δικαιωμάτων του πολίτη. Δεσμευόμαστε για μια αξιοπρεπή σύνταξη για όλους. Για βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα. Τελικά, για την ίδια την αξιοπρέπεια του πολίτη» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Η επίθεση-φωτιά, οι «κατοστάρες» και τα ιστορικά ρεκόρ που κυνηγάει
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι υπό όρους οι εφοριακοί που κατηγορούνται για «φακελάκια» – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Ανακωχή: «Φιλάω το χέρι του Αχιλλέα, φονιά του γιου μου»
- Στον κόσμο του «6-7»: Τι σημαίνει το meme που λατρεύει η Gen Alpha και δεν καταλαβαίνουν οι γονείς
- ΠΑΣΟΚ: Ανέξοδες μαγκιές του Γεωργιάδη, να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις περί ρουσφετιών
- Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς


