Το όνομα του Nico Rosberg επιστρέφει στη μεταγραφική επικαιρότητα της Formula 1 – πάλι με δημοσιεύματα ότι ο Γερμανός αναζητά πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο από τη Williams για το 2010. Αν και ο ίδιος είχε δηλώσει κάτι αντίστοιχο νωρίτερα φέτος, τώρα λέει ότι θα ήταν χαρούμενος να παραμείνει στην ομάδα του Γκροβ.


Αν εξακολουθήσουν να μου δίνουν τέτοιο μονοθέσιο, ή ίσως και λίγο καλύτερο, τότε μετά χαράς θα μείνω στη Williams δήλωσε ο 23χρονος και, σχετικά με το ότι η Williams δεν είναι εργοστασιακή ομάδα, συμπλήρωσε: Βοηθάει να έχεις περισσότερα χρήματα, όμως δεν είναι ο αποφασιστικός παράγοντας. Με τη Williams, αν η συνεργασία είναι καλή, μπορούμε να κερδίσουμε με τον προϋπολογισμό μας.


Ο διευθυντής μηχανολογίας της Williams, Patrick Head, παρενέβη στο θέμα δηλώνοντας δημοσίως ότι η αγγλική ομάδα χρειάζεται να γίνει αρκετά ανταγωνιστική ώστε να εξασφαλίσει δύο καταξιωμένους οδηγούς (και όχι να αναβαθμίσει τον δοκιμαστή της, Nico Hulkenberg) σε περίπτωση αποχώρησης του Nico Rosberg.