«Φτηνά Τσιγάρα» 10 χρόνια μετά… 3 μήνες πριν!
Πρόκειται για την ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη που μετά την πρώτη προβολή της στις αίθουσες, το 2001 κυκλοφορεί τώρα και σε Dvd από την Six Sales.
Υπόθεση: Στην καλοκαιρινή Αθήνα του ’99 ένας ξένοιαστος και αντιφατικός περιπατητής συλλέγει τις καλύτερες στιγμές μιας πόλης που η θερινή ραστώνη την κάνει ανάλαφρη και μαγική. Καταδικασμένοι έρωτες και κωμικοτραγικές συναντήσεις έρχονται να αναμετρηθούν με το σκληρό αλλά και λυτρωτικό χιούμορ της καθημερινότητας. Χωρίς να μπορεί να ενταχθεί σε κάποιο κινηματογραφικό είδος, η ταινία δίνει το στίγμα των μποέμ του τέλους της δεκαετίας του ’90 μέσα από την ματιά ενός ιδιαίτερου κινηματογραφιστή.
Παίζουν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Τσάκωνας, Αλκις Παναγιωτίδης, Ανδρέας Νάτσιος, Μανος Βακούσης, Τάκης Σπυριδάκης και η Βάνα Πεφάνη. To DVD κυκλοφορεί με πλούσια extras, making off, κομμένες σκηνές και εικόνες της Αθήνας.
- Ιράν: Κλείνει προσωρινά τα Στενά του Ορμούζ
- Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και τα σενάρια παραίτησης – Τι απάντησε ο Γεραπετρίτης
- Κούκλες του σεξ που μοιάζουν με παιδιά και όπλα: Η ΕΕ ξεκινάει έρευνα στη Shein για παράνομα προϊόντα
- Αποκάλυψη in: Η μπάλα στην εξέδρα από την ΑΔΑΕ για τους λόγους παρακολούθησης Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ
- Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη: Την Τετάρτη στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία της
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Το Εθνικό Θέατρο αφιερώνει τις παραστάσεις της 18 Φλεβάρη στη μνήμη της
