WRC: Οι δοκιμές του M. Gronholm με το Impreza WRC08
WRC: Οι δοκιμές του M. Gronholm με το Impreza WRC08
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών του με το Subaru Impreza WRC08, ο Marcus Gronholm δήλωσε ότι δεν έχει ελπίδες νίκης αλλά θα διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο του Ράλι Πορτογαλίας (3-5 Απριλίου 2009) – στην επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι έπειτα από 18 μήνες.
Δεν είχα κανένα πρόβλημα και αισθάνθηκα άνετα αμέσως είπε ο Φινλανδός. Αν και δεν είχαμε χρόνο να δοκιμάσουμε τα πάντα, κάναμε καλό προγραμματισμό και κερδίσαμε πολλά. Βέβαια, στον αγώνα θα είναι λίγο διαφορετικά. Πρέπει να έχουμε τέλειες σημειώσεις και δεν έχουμε κάνει τέτοιο εδώ και λίγο καιρό.
Μιλώντας για τους στόχους του στην Πορτογαλία, ο δις πρωταθλητής κατέληξε: Είναι αδύνατον να πιάσω την ταχύτητα του [Sebastien] Loeb και των δύο οδηγών της Ford [Mikko Hirvonen και Jari Matti Latvala]. Ελπίζω, πάντως, να κάνω κάτι καλό. Θέλω να ξεκινήσω καλά, να το απολαύσω και να γράψω ορισμένους καλούς χρόνους. Θέλω να ανέβω στο βάθρο, αλλά υπάρχουν πολλοί καλοί οδηγοί και θα είναι δύσκολο να τους περάσω με ένα πρωτόγνωρο για μένα αυτοκίνητο.
- Άγιον Όρος: Όχημα έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Δάφνης
- Μπαρτζώκας σε Μπόλντγουιν: «Σε αγαπάμε γι αυτό που έκανες στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Σε απεργία διαρκείας τα πρατήρια υγρών καυσίμων στη Μυτιλήνη
- Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η απεργία των ταξί – Συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
- Ο Μπραχίμ Ντίαζ πανηγύρισε το Κόπα Άφρικα στο… Μπερναμπέου (vid)
- Μαρίνα Ασλάνογλου: «Πέρασα πολύ δύσκολα με τον χωρισμό μου» – Τι λέει για το γιο της