103

Τραγική κατάληξη είχε ληστεία που έγινε το βράδυ της Τετάρτης σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 88 στη Νέα Σμύρνη, με θύμα έναν 34χρονο υπάλληλο που έπεσε νεκρός από τα πυρά του ληστή.

Ο υπάλληλος του πρακτορείου αντέδρασε όταν ο ληστής του ζήτησε χρήματα, με αποτέλεσμα ο ληστής να τον πυροβολήσει τρεις φορές και ο δράστης να φύγει.

Ο υπάλληλος, όμως, αν και τραυματισμένος, βγήκε έξω από το πρακτορείο για να κυνηγήσει τον ληστή. Εκείνος γύρισε πίσω και πυροβόλησε ξανά τον άτυχο 34χρονο υπάλληλο, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Άλλες δύο ληστείες σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο Ίλιον και στον Αγιο Δημήτριο.

Συγκεκριμένα, δύο ένοπλοι δράστες εισέβαλλαν σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στο Ίλιον και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους δώσει όσα χρήματα είχε στην ταμειακή μηχανή. Στη συνέχεια οι ληστές διέφυγαν ανενόχλητοι.

Στον Αγιο Δημήτριο η ληστεία σημειώθηκε σε υποκατάστημα της τράπεζας Pro Bank, όπου ο δράστης άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ