Σε αρνητικό έδαφος η Νέα Υόρκη, περιορισμένα τα κέρδη στην Ευρώπη
Με διακυμάνσεις έκλεισαν την εβδομάδα οι χρηματιστηριακές αγορές στις ΗΠΑ με πτώση άνω του 1%. Στην Ευρώπη τα χρηματιστήρια είχαν περιορισμένα κέρδη, ενώ το πετρέλαιο παρέμεινε πάνω από τα 50 δολάρια.
95
Με διακυμάνσεις έκλεισαν την εβδομάδα οι αγορές στις ΗΠΑ με πτώση η οποία ξεπέρασε το 1%. Στην Ευρώπη τα χρηματιστήρια είχαν περιορισμένα κέρδη, ενώ το πετρέλαιο παρέμεινε πάνω από τα 50 δολάρια.
Αναλυτικά, ο Dow Jones έκλεισε στις 7.278,38 μονάδες (-1,65%), ενώ ο Standard and Poors 500 διαμορφώθηκε στις 768,54 μονάδες με πτώση 1,98%.
Απώλειες 1,77% είχε ο Nasdaq, για να κλείσει τελικά στις 1.457,27 μονάδες.
Κέρδη (0,67%) στο Λονδίνο με τον χρηματιστηριακό δείκτη να κλείνει στις 3.842,85 μονάδες. Ανοδικά κινήθηκε και ο DAX30 στη Φρανκφούρτη στις 4.068,74 μονάδες (+0,62%).
Μικρή άνοδο 0,50% είχε στο Παρίσι ο CAC40 που έκλεισε στις 2.791,14 μονάδες, ενώ οριακές ήταν οι απώλειες του SMI στη Ζυρίχη που διαμορφώθηκε στις 4.787,17 μονάδες (-0,15%).
Ελαφρά υποχώρηση κατά 55 σεντς είχε το αργό πετρέλαιο που έκλεισε στα 51,06 δολάρια. Αντίθετα το μπρεντ είχε αύξηση κατά 55 σεντς για να κλείσει στα 51,22 δολάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- DeathList 2026: Τζο Μπάιντεν, Τζούντι Ντεντς και Νόαμ Τσόμσκι στη μακάβρια λίστα των «μελλοθάνατων»
- Η Κύπρος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βασιλείου – Τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, Γεραπετρίτη και Ακιντζί
- Σε εκτελέσεις διαδηλωτών καλεί ανώτερος κληρικός στο Ιράν – «Είναι υπηρέτες των ΗΠΑ»
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες προειδοποιεί για τις ισχυρές δυνάμεις που υποσκάπτουν τη διεθνή συνεργασία