Κατάργηση της θητείας σε Ναυτικό και Αεροπορία ώς το 2010 σχεδιάζει το ΥΠΕΘΑ
Σε κατάργηση της θητείας στο Ναυτικό και στην Αεροπορία ώς το 2010 προσανατολίζεται το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, έτσι ώστε όλοι ανεξαιρέτως οι νέοι να υπηρετούν στο Στρατό Ξηράς. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης προανήγγειλε ακόμη και την κατάργηση των αναβολών για μεταπτυχιακές σπουδές.
103
Σε κατάργηση της θητείας στο Ναυτικό και στην Αεροπορία ώς το 2010 προσανατολίζεται το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, έτσι ώστε όλοι ανεξαιρέτως οι νέοι να υπηρετούν στο Στρατό Ξηράς.
Τα παραπάνω δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός, Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε εκπομπή της ΝΕΤ.
Εν τω μεταξύ, προ των πυλών φαίνεται ότι βρίσκεται και η μείωση της θητείας στους εννέα μήνες, καθώς όπως τόνισε ο υπουργός έχουν ολοκληρωθεί οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου.
Μάλιστα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης προανήγγειλε και την κατάργηση των αναβολών για μεταπτυχιακές σπουδές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα – Καταιγίδες και στην Αττική
- Σκύλος: Από τι εξαρτάται η χρονική διάρκεια εκπαίδευσής του;
- Φάμελλος: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η δήλωση Καρυστιανού – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις
- Μεγάλο πλήγμα στους Γουόριορς: Ρήξη χιαστού ο Μπάτλερ


