
ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. Κατέγραψε το 2008 αύξηση πωλήσεων κατά 7%.
Αύξηση πωλήσεων κατά 7% πέτυχε το 2008 ο όμιλος Πλαίσιο, φθάνοντας τα 412 εκατ. ευρώ, ενώ παρέμεινε σε κερδοφορία παρουσιάζοντας κέρδη 4,3 εκατ. ευρώ.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας παράλληλα με την ανάπτυξη των πωλήσεων και με την επιθετική τιμολογιακή πολιτική επένδυσε ένα μέρος της κερδοφορίας του για την απρόσκοπτη μελλοντική του ανάπτυξη.Το νέο κέντρο […]
Αύξηση πωλήσεων κατά 7% πέτυχε το 2008 ο όμιλος Πλαίσιο, φθάνοντας τα 412 εκατ. ευρώ, ενώ παρέμεινε σε κερδοφορία παρουσιάζοντας κέρδη 4,3 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας παράλληλα με την ανάπτυξη των πωλήσεων και με την επιθετική τιμολογιακή πολιτική επένδυσε ένα μέρος της κερδοφορίας του για την απρόσκοπτη μελλοντική του ανάπτυξη.
Το νέο κέντρο διανομής, η ταυτόχρονη ανάπτυξη πρωτοποριακών μηχανογραφικών εφαρμογών και η στελέχωση της ομάδας με νέους συνεργάτες θέτουν τη βάση για τη μελλοντική ανάπτυξη ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύει η οικονομία.
Με συνέπεια στην πολιτική της μερισματικής απόδοσης, αναφέρει η ανακοίνωση, το μέρισμα που θα προταθεί για διανομή στους μετόχους ανέρχεται σε 0,12 ευρώ ανά μετοχή που αντιπροσωπεύει το 63% των κερδών της Εταιρείας το 2008 (από το οποίο θα παρακρατηθεί φόρος 10%).
Σημειώνεται ότι πρόσφατα η εταιρεία προχώρησε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής της στη Βουλγαρία κατά 2,16 εκατ. ευρώ με καταβολή μετρητών και με την έκδοση νέων μετοχών.
Η εν λόγω αύξηση, η οποία θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τη μητρική εταιρεία Πλαίσιο Computers στοχεύει στην ενίσχυση της δραστηριότητας της θυγατρικής εταιρείας και στην εν γένει ενδυνάμωση της παρουσίας της στην αγορά όπου δραστηριοποιείται. Η διοίκηση της Πλαίσιο είναι αρκετά ικανοποιημένη από το κατάστημά της στη Σόφια το οποίο για το 2007 παρουσίασε πωλήσεις ύψους 6,3 εκατ. ευρώ.
Για το μέλλον εκτός από την επέκταση στο εξωτερικό η Πλαίσιο προγραμματίζει με την ολοκλήρωση του νέου κέντρου διανομής στη Μαγούλα, με συνολική επένδυση 19 εκατ. ευρώ και επιφάνεια 22.000 τετ. μέτρων, να δημιουργήσει ένα νέο κατάστημα στην περιοχή έκτασης 1.400 τετ. μέτρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Πάμε μια βόλτα» στο MEGA: Καλεσμένος της Νίκης Λυμπεράκη ο Σωτήρης Τσαφούλιας
- Λειψυδρία: Γιατί οι βροχές δεν αρκούν για να αντιμετωπιστεί – Απώλειες έως 70% στα δίκτυα
- Τσουκαλάς για Δημητριάδη: Ο «επιτελικός ωτακουστής» δίνει συνέντευξη επιδιώκοντας την πολιτική του νεκρανάσταση
- Πυρά ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση – Ένας πρωθυπουργός που εκβιάζεται από τον έμπορο του Predator και μια χώρα ξέφραγο αμπέλι
- Οι Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ στο πρώτο τους ντουέτο θύμισαν εποχές Beatles
- Το ιδιαίτερο βίντεο της ΕΛ.ΑΣ για τη Γιορτή της Μητέρας
