Μηδέν ανοχή στην αισχοκέρδεια, το μήνυμα Χατζηδάκη στον κλάδο εμπορίας πετρελαιοειδών
Μηδέν ανοχή στην αισχροκέρδεια, ήταν το μήνυμα του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη μετά το πέρας της συνάντησής του με εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων φορέων στην αγορά καυσίμων. Ο υπουργός είπε ότι θα εξετάσει την εφαρμογή των προτάσεων που υπάρχουν στο πόρισμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
30
Μηδέν ανοχή στην αισχροκέρδεια, ήταν το μήνυμα του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη μετά το πέρας της συνάντησής του με εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων φορέων στην αγορά καυσίμων.
«Η κυβέρνηση εννοεί να λειτουργήσει πραγματικά η ελεύθερη αγορά υγρών καυσίμων στη χώρα μας και να μην συκοφαντείται από μικρά ή μεγάλα καρτέλ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε και να κρύψουμε τίποτα» ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση.
Ο υπουργός ανέφερε ότι εξετάζει την εφαρμογή των προτάσεων που υπάρχουν στο πόρισμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ώστε να εξαντληθούν τα περιθώρια να λειτουργήσει ομαλά η αγορά, όπως είπε, και στις προτάσεις που βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα από το υπουργείο ανέφερε την αύξηση των ελέγχων και την εφαρμογή του συστήματος εισροών-εκροών στα πρατήρια υγρών καυσίμων.
Για την εφαρμογή αυτού του συστήματος καθώς και γενικότερα για τη λήψη μέτρων για την πάταξη της λαθρεμπορίας, όπως ανέφερε, θα υπάρξει στενή συνεργασία με το υπουργείο Οικονομίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποκαθίσταται ο φωτισμός στον δρόμο προς τον Προφήτη Ηλία Παλαιοχώρας
- Ρένα Δούρου: Ανάγκη για επανεκκίνηση των συνομιλιών για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
- Αλεξάνδρου κι Ελληνίδου στη Μύκονο – Θα παντρευτούν στο νησί των ανέμων;
- Μοντέλο ΑΙ της Wall Street ερμηνεύει τους χρησμούς του προέδρου της FED
- Τραμπ: Μπορεί να βγει από το αδιέξοδο του πολέμου στο Ιράν; Για φαύλο κύκλο και μνήμες Βιετνάμ μιλούν στις ΗΠΑ
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Καταγγελία για «επίθεση Πλακιά με κλωτσιές» κατά του κατηγορούμενου Στουρνάρα
- Θρίλερ στην Κυψέλη: Μυστήριο με τη σορό γυναίκας σε βαλίτσα – Σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή
- Τη νέα εγκατάσταση αφαλάτωσης στην Αμοργό εγκαινίασε ο Κικίλιας: «Ενισχύουμε τις υποδομές των νησιών μας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)




























![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442