Κανονικά θα διεξαχθεί η φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Τόκυο – Διαψεύδονται τα περί ακύρωσης
Διαψεύδει η Ένωση Ιαπώνων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (JAMA) τα περί συζητήσεων ακύρωσης της φετινής έκθεσης Αυτοκινήτου του Τόκυο.
Αναλυτικά, η όλη φημολογία ξεκίνησε από συνέντευξη του Γεν. Γραμματέα της Ένωσης Ιαπώνων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (JAMA), Toshihiro Iwatanake στον ξένο Τύπο όπου δήλωσε τα εξής: Δυο τρεις εταιρείες δεν συμφωνούν με τη διοργάνωση της έκθεσης υπό τις τρέχουσες συνθήκες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι συντάσσεται με αυτήν την άποψη και η JAMA.
Ο N. Takahasi σημείωσε επίσης ό,τι: …δεν γίνεται καμία συζήτηση για την ακύρωση της έκθεσης, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπήρξε και κανένα τέτοιο αίτημα.
- Ουκρανία: Νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων με drones κατά του Κιέβου
- Λίβανος: Σειρά νέων ισραηλινών επιδρομών στον νότο – Ενας νεκρός
- Ο εμφύλιος στο Σουδάν συμπλήρωσε 1000 ημέρες από την έναρξή του – Νέα εξοπλιστικό
- Ισημερινός: Βρήκαν 5 ανθρώπινα κεφάλια να κρέμονται σε τουριστική παραλία
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας