Το ΠΑΣΟΚ θα καλύψει τα χρήματα του πλειστηριασμού της κατοικίας Λαλιώτη
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου επιβεβαίωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πληρώσει το επιδικασθέν ποσό προς τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μετά το θέμα που ανέκυψε με τον πλειστηριασμό της κατοικίας του Κώστα Λαλιώτη στα Δολιανά.
28
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου επιβεβαίωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πληρώσει το επιδικασθέν ποσό προς τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μετά το θέμα που ανέκυψε με τον πλειστηριασμό της κατοικίας του Κώστα Λαλιώτη στα Δολιανά.
Το «ΠΑΣΟΚ είναι αλληλέγγυο με τα στελέχη του στις πολιτικές τους δραστηριότητες (καθώς) ο κ.Λαλιώτης λειτούργησε ως γραμματέας του κόμματος» δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, υπογραμμίζοντας πάντως πως το σημαντικό για το Κίνημα είναι το πολιτικό ζήτημα που ανακύπτει με το πολιτικό χρήμα.
«Δεν υπάρχει ζήτημα Μητσοτάκη – Λαλιώτη, αλλά ένα πολιτικό ζήτημα ήθους, διαφάνειας και ροής βρώμικου χρήματος στην πολιτική ζωή της χώρας» είπε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας: «Εκείνο που έχει αποδειχθεί είναι ότι υπήρξε ροή χρημάτων από την εξωχώρια εταιρεία Mayo στη ΝΔ και αυτό που εμείς ζητάμε σήμερα είναι να μην σταματήσει η διερεύνηση που σταμάτησε και να ανοίξουν οι τροφοδότες λογαριασμοί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο των ΗΠΑ σε τάνκερ στην Καραϊβική – Πρόκειται για την 7η κατάσχεση
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Στοπ στα φορτηγά