
Προειδοποιητικές βολές από τον Μιχάλη Λιάπη μετά τον ανασχηματισμό
«Αλλο να είσαι δοτός, μέλος της κυβέρνησης και να δίνεις εξηγήσεις στον εντολοδόχο πρωθυπουργό, και άλλο να είσαι αιρετό μέλος του Κοινοβουλίου που δίνεις λογαριασμό μόνο μόνον στον ελληνικό λαό» δηλώνει ο Μιχάλης Λιάπης, δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του μετά τον ανασχηματισμό.
28
«Αλλο να είσαι δοτός, μέλος της κυβέρνησης και να δίνεις εξηγήσεις στον εντολοδόχο πρωθυπουργό, και άλλο να είσαι αιρετό μέλος του Κοινοβουλίου που δίνεις λογαριασμό μόνο μόνον στον ελληνικό λαό» δηλώνει ο τέως υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης, δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του μετά τον ανασχηματισμό.
Με τη δήλωσή στο Έθνος της Κυριακής ο κ. Λιάπης αφήνει να εννοηθεί ότι όλο το τελευταίο διάστημα δεν μπορούσε, ως μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου, να τοποθετηθεί ανοιχτά και δεν δημοσιοποιούσε τις τυχόν διαφορετικές του απόψεις.
Η παρέμβαση του σημαίνει, όπως σημειώνει η εφημερίδα, ότι μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση αποδεσμεύεται και θα ασκήσει το δικαίωμά του να μιλά ελεύθερα, ανεξαρτήτως της κυβερνητικής και κομματικής γραμμής για τα θέματα που επιλέγει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέση Ανατολή: Ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν ιρανικά drones σε «αρκετές» χώρες, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Προσθαλασσώθηκε με ασφάλεια το Artemis II – Αίσιο τέλος για την δεκαήμερη αποστολή
- Ουγγαρία: Ο Τραμπ υπόσχεται ότι θα βοηθήσει την οικονομία της εάν εκλεγεί ο Ορμπαν
- Ουκρανία: 1 νεκρός και 15 τραυματίες σε ρωσικές επιθέσεις πριν από την πασχαλινή ανακωχή
- Θεσσαλονίκη: Ανησυχία από την εμφάνιση αρκούδας σε περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου
- Τραμπ: Τα Στενά του Ορμούζ θα ανοίξουν «σύντομα» με ή χωρίς το Ιράν