Μείωση παραγωγής σχεδιάζει η Toyota βάζοντας προσωρινό λουκέτο σε εργοστάσια
Τη διακοπή λειτουργίας όλων των ιαπωνικών εργοστασίων της για συνολικά 11 ημέρες το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2009, σχεδιάζει η Toyota σε απάντηση των μειωμένων πωλήσεων και προς αποφυγή συσσώρευσης stock όπως μετέδωσε το ιαπωνικό εθνικό δίκτυο NHK.
Ήδη από τo Νοέμβριο του 2008 η Toyοta είχε ανακοινώσει ότι μειώνει τους στόχους παραγωγής της για το τρέχον οικονομικό έτος κατά 950.000 μονάδες ωστόσο σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται από το ιαπωνικό δίκτυο, η φίρμα σκοπεύει να προβεί σε περαιτέρω μείωση της παραγωγής καθότι προβλέπει περαιτέρω μείωση στις πωλήσεις αυτοκινήτων.
Σημειώνεται ότι η κορυφαία ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία είχε ήδη ανακοινώσει τριήμερη διακοπή της λειτουργίας των εργοστασίων της στην Ιαπωνία για τον Ιανουάριο του 2009.
- Ο Κακλαμάνης ζητά να μην διακοπεί η λειτουργία του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle
- Πέντε πράγματα που μάθαμε από τα 150 δευτερόλεπτα του trailer Dune: Part Three
- Athens Emerges as Leading Hotel Market
- Το είδαμε κι αυτό στο NBA: Η… παραλίγο άμυνα της χρονιάς, με το παπούτσι στο χέρι (vid)
- ΠΑΣΟΚ: Την Πέμπτη παραδίδει την έδρα του ο Κωνσταντινόπουλος – «Κλείνει ένας συναρπαστικός κύκλος ζωής»
- Ο πόλεμος μπορεί να καταστήσει το Ιράν το επόμενο αποτυχημένο κράτος – Το τίμημα για την Ευρώπη θα είναι βαρύ



