
Κέρδη στο Χρηματιστήριο της Αθήνας στην πρώτη συνεδρίαση του 2009
Ισχυρές ανοδικές τάσεις επικρατούν στην πρώτη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών για το 2009, σήμερα Παρασκευή, εν μέσω θετικού κλίματος στις διεθνείς αγορές. Ο Γενικός Δείκτης κινείται στην περιοχή των 1.810 μονάδων με κέρδη 1,30%.
43
Ισχυρές ανοδικές τάσεις επικρατούν στην πρώτη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών για το 2009, σήμερα Παρασκευή, εν μέσω θετικού κλίματος στις διεθνείς αγορές.
Στις 14:15 ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 1.809,96 μονάδες παρουσιάζοντας άνοδο σε ποσοστό 1,31%.
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 24,8 εκατ. ευρώ. Οι επιμέρους δείκτες, κινούνται στην πλειονότητά τους σε θετική τροχιά.
Τη μεγαλύτερη άνοδο εμφανίζουν οι εξής: των Πρώτων υλών κατά 4,48%, της Υγείας κατά 3,56%, των Τραπεζών κατά 1,68% και των Βιομηχανικών προϊόντων κατά 1,58%.
Τη μεγαλύτερη πτώση έχουν οι εξής: των Ασφαλειών κατά 1,83%, των Χημικών κατά 0,33% και των Κατασκευών κατά 0,19%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 1,28%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει άνοδο κατά 1,95% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει κέρδη σε ποσοστό 0,40%.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται, 114 ενισχύονται, 63 υποχωρούν και 49 παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
