
Squeeze out για τη μετοχή της Ρόκας από την Iberdrola
Στη διαδικασία άσκησης του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze out) για την Ρόκας προχωρά η ισπανική εταιρεία ενέργειας Iberdrola, αποκτώντας το εναπομείνων 3,5% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας στα 16 ευρώ για τις κοινές και τα 10 ευρώ για τις προνομιούχες μετοχές.
27
Στη διαδικασία άσκησης του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze out) για την Ρόκας προχωρά η ισπανική εταιρεία ενέργειας Iberdrola.
Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη στην ισπανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η εξαγορά των υπολοίπων μετοχών που δεν κατέχει (3,5%) θα γίνει στην τιμή της δημόσιας πρότασης, δηλαδή στα 16 ευρώ για τις κοινές και τα 10 ευρώ για τις προνομιούχες μετοχές.
Μετά τη δημόσια πρόταση, ύψους 175 εκατ. ευρώ, η Iberdrola κατέχει το 96,5% των κοινών και το 97,2% των προνομιούχων μετοχών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ποδοσφαιρική Περιφέρεια έχει… σφυγμό: Ο Κυπελλούχος ΟΦΗ και ο πρωταγωνιστής Λεβαδειακός (vids)
- Δένδιας: Η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων ανήκει στη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας
- Η τρομερή ανάρτηση του Φουρνιέ για τον… κοιμώμενο MVP, Βεζένκοφ (pics)
- Νεκρός ο υπουργός Άμυνας του Μάλι σε κύμα επιθέσεων σε όλη τη χώρα
- H συμμορία που αν και στις φυλακές ελέγχει διεθνώς την παρανομία – «Η πιο άρτια μορφή οργανωμένου εγκλήματος»
- Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εμπνεύστηκε το «Δυο μέρες μόνο» μια νύχτα που «ήταν πίτα» ακούγοντας Γαλάνη

