Προβλήματα στα Ιωάννινα από τις ματαιώσεις πτήσεων των ΟΑ
Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς και από τα Γιάννενα λόγω των συνεχών ματαιώσεων σε πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών, λόγω «τεχνικών προβλημάτων». Ενόψει εορτών, πολλοί χάνουν άλλες προγραμματισμένες πτήσεις που αναχωρούν για το εξωτερικό από το «Ελ. Βενιζέλος».
36
Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς και από τα Γιάννενα λόγω των συνεχών ματαιώσεων σε πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών, λόγω «τεχνικών προβλημάτων».Ενόψει εορτών, πολλοί χάνουν άλλες προγραμματισμένες πτήσεις που αναχωρούν για το εξωτερικό από το «Ελ. Βενιζέλος».
Αργά το απόγευμα του Σαββάτου ματαιώθηκε και η βραδινή πτήση προς και από τα Γιάννινα, με αποτέλεσμα να μη εκτελεστεί καμιά πτήση των «ΟΑ» προς την ηπειρωτική πρωτεύουσα.
Την Παρασκευή, από τις τρεις πτήσεις εκτελέστηκε μόνο η βραδινή. Την τελευταία εβδομάδα, ακυρώθηκαν συνολικά 14 πλήρειςπτήσεις.
Οι τουριστικοί παράγοντες της πόλης εκφράζουν έντονη ανησυχία και για την επόμενη εβδομάδα, οπότε αν συνεχιστεί η ίδια τακτική από τις «ΟΑ» θα υπάρξουν ακυρώσεις και σε ξενοδοχεία της περιοχής.
Οι υπεύθυνοι των Ολυμπιακών Αερογραμμών προβάλλουν ως δικαιολογία τα «τεχνικά προβλήματα» στον στόλο των αεροσκαφών, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο και για «λευκή απεργία» των τεχνικών της εταιρείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας

