30

Mέτραστήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και πελατών που υπέστησαν ζημιές από τα πρόσφατα γεγονότα ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.

Συγκεκριμένα η Τράπεζα θα προβαίνει σε αναστολή δόσεων επιχειρηματικών δανείων έως 12 μήνες, ενώ παράλληλα θα υποστηρίξει τις ζημιωθείσες επιχειρήσεις για την αποκατάσταση ζημιών ακινήτων και εξοπλισμού και την προμήθεια εμπορευμάτων μέσω χορήγησης δανείου με περίοδο χάριτος έως 12 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι για την χρήση των μέτρων θα πρέπει να απευθυνθούν στα καταστήματα της Τράπεζας, όπου τα στελέχη της θα τους καθοδηγήσουν με ταχύτητα για την εξυπηρέτησή τους.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας εντάσσονται και οι ανάλογες ενέργειες της Εθνικής Ασφαλιστικής, η οποία έχει θέσει σε λειτουργία ειδική υπηρεσία για την αναγγελία των ζημιών αυτών με στόχο την ταχεία διεκπεραίωσή τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ