Κλεοπάτρα στην Αμερική του 1920 θα «ντυθεί» η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς
Στο μιούζικαλ στρέφεται για πρώτη φορά ο διάσημος σκηνοθέτης Στίβεν Σόντεμπεργκ μεταφέροντας τη βασίλισσα Κλεοπάτρα από την αρχαία Αίγυπτο στην Αμερική του 1920. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η οποία κρατά ήδη ένα Όσκαρ για την ερμηνεία της στο Σικάγο.
51
Στο μιούζικαλ στρέφεται για πρώτη φορά ο διάσημος σκηνοθέτης Στίβεν Σόντεμπεργκ μεταφέροντας την βασίλισσα Κλεοπάτρα από την αρχαία Αίγυπτο στην Αμερική του 1920. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.
Ο Χιου Τζάκμαν φέρεται να βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για την ανάληψη του ρόλου του Αντώνιου στο νέο φιλμ του Στίβεν Σόντεμπεργκ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter.
Η 39χρονη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έχει ήδη κερδίσει ένα Όσκαρ για την ερμηνεία της σε μιούζικαλ με το ρόλο της Βίλμα στο Σικάγο.
Η ταινία Cleo, όπως τιτλοφορείται τουλάχιστον στην παρούσα προκαταρκτική φάση, είναι η πρώτη απόπειρα του Στίβεν Σόντεμπεργκ στη σκηνοθεσία μιούζικαλ.
Ο Σόντεμπεργκ είναι διάσημος για την «υπογραφή» δραματικών ταινιών, όπως η Έριν Μπρόκοβιτς και το φιλμ Traffic, για το οποίο έχει τιμηθεί από την Ακαδημία των Όσκαρ.
Αυτή την περίοδο ετοιμάζει και μία βιογραφική ταινία για τον πιανίστα Λιμπεράτσε με τον Μάικλ Ντάγκλας, σύζυγο της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Επίσης, η βιογραφική ταινία του Σόντεμπεργκ για τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα προβάλλεται στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου και θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις αρχές του επόμενου έτους.
Η ζωή της Κλεοπάτρας είχε μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη στην επική ταινία του 1963 με πρωταγωνιστές την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, η οποία και απέσπασε τέσσερα βραβεία Όσκαρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Σαμ Νιλ
- Silicon Valley: Ο «χρυσός κανόνας» του Τζεφ Μπέζος υπό αμφισβήτηση – «Οι δύο πίτσες είναι πλέον πολλές»
- Από την 4η Ιουλίου ως την Ημέρα της Βαστίλης – Πώς Γαλλία και ΗΠΑ αναδιαμορφώνουν τα έθνη τους μέσω τελετουργίας
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Κατρίνης: Δεν συνιστά εξωτερική πολιτική η σιωπή, η αμηχανία και η αποδοχή τετελεσμένων που επιδεινώνουν τη θέση της χώρας
- Εκλογές την άνοιξη, επιμένει ο Μητσοτάκης – Θέλει να διαπραγματευτεί άλλο ένα «Ταμείο Ανάκαμψης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442