Audi RS5: Στο δρόμο που χάραξε η BMW M6
Μέσα από τις καλοσχεδιασμένες λαμαρίνες του S5, η Audi οραματίζεται το αντίπαλο δέος της επιβλητικής BMW M6.
Η πολλοστή εμφάνιση ενός τροποποιημένου S5 στην πίστα του Nurburgring δίνει συνέχεια στις φήμες που θέλουν την Audi να εξελίσσει την κορυφαία έκδοση του γερμανικού coupe.
Ο αιχμηρός σχεδιασμός του μπροστινού προφυλακτήρα με τα προτεταμένα skirts και τις χαρακτηριστικές εισαγωγές αέρα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχουμε να κάνουμε με την έκδοση RS του αυτοκινήτου.
Παρόλα αυτά, άγνωστο παραμένει μέχρι σήμερα το κινητήριο σύνολο που θα εξοπλίζει το ισχυρότερο A5 παραγωγής, καθώς η γερμανική φίρμα έχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στο V8 μοτέρ των 4,2 λίτρων του RS4 και στον V10 κινητήρα των 580 ίππων που φορά το RS6.
Όπως και να έχει, πάντως, η ισχύς των 500 και πλέον ίππων τοποθετήσει το μελλοντικό RS5 απέναντι από την M6 της BMW.
AUTOMEDIA
- Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα – Εμφανίστηκε αυτοβούλως ο άνδρας που συνομιλούσε με την ανήλικη
- Η «Ιθάκη» πλαγιοκοπεί το ΠΑΣΟΚ – Ο Τσίπρας έλκει τους 40+ του Ανδρουλάκη
- Νίκος Γαβριήλ Πεντζίκης: «Πάνω στα βάσανα που επιβάλλει ο άνθρωπος στον άνθρωπο»
- Η απάντηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου στη Μόσχα: Ευφάνταστα σενάρια, ψευδείς ειδήσεις, ύβρεις, κατασκευασμένες πληροφορίες
- Προκλητικός ο Π. Μαρινάκης, απειλεί τους αγρότες – Ξορκίζει τις συνελεύσεις, βλέπει κομματικά εγκάθετους στα μπλόκα
- Εξεταστική: Να κατατεθεί η επιστολή παραίτησης των ορκωτών λογιστών του ΟΠΕΚΕΠΕ ζητούν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ


