Σε πύρινο κλοιό ο αρχαιολογικός χώρος στο Μάτσου Πίτσου στο Περού
Πυρκαγιά ξέσπασε στον αρχαιολογικό χώρο μεταξύ του Κούσκο και του Μάτσου Πίτσου στο Περού. Μάχη με τις φλόγες δίνουν 600 πυροσβέστες. Προσωρινά απειλήθηκε και η σιδηροδρομική γραμμή που οδηγεί στο Μάτσου Πίτσου, ωστόσο, η περιοχή παραμένει προσβάσιμη.
30
Μεγάλης έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον αρχαιολογικό χώρο μεταξύ του Κούσκο και του Μάτσου Πίτσου στο Περού. Μάχη με τις φλόγες δίνουν 600 πυροσβέστες.
Προσωρινά απειλήθηκε και η σιδηροδρομική γραμμή που οδηγεί στο Μάτσου Πίτσου, ωστόσο, η περιοχή παραμένει προσβάσιμη.
Σημειώνεται ότι οι ίδιοι οι αγρότες βάζουν φωτιές στις εκτάσεις που καλλιεργούν, προκειμένου να τις καθαρίσουν. Αρκετά συχνά όμως, λόγω των ισχυρών ανέμων, οι φωτιές ξεφεύγουν από τον έλεγχο.
Οι Αρχές του Περού δεν έχουν δώσει περισσότερα στοιχεία για τις εκτάσεις που καταστράφηκαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Δέντρο έπεσε πάνω σε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πύργος – Κατάκολο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός
- Ρώσος στρατηγός: Η Ρωσία κατέλαβε 17 κοινότητες και 500 τετραγωνικά χιλιόμετρα στην Ουκρανία τον Ιανουάριο
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με το Άγιαξ (pic)
- Συντάξεις – επιδόματα: Από σήμερα οι πληρωμές – Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους
- Τα δεδομένα για Γιαμπουσέλε – Τι γράφουν στις ΗΠΑ για το μέλλον του…
- Πόσο κοστίζει η ζωή μιας εργάτριας;
