Ο θρύλος της παγκόσμιας ποδηλασίας και (γενικότερα) ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές στον κόσμο, Λανς Αρμστρονγκ, ανακοίνωσε πως τη νέα χρονιά θα επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο πρώτος του αγώνας θα είναι στην Αδελαΐδα στις 18 Ιανουαρίου.
Ο θρύλος της παγκόσμιας ποδηλασίας και (γενικότερα) ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές στον κόσμο, Λανς Αρμστρονγκ, ανακοίνωσε πως τη νέα χρονιά θα επιστρέψει στους αγώνες!
Ο 37χρονος, πλέον, Αμερικανός σούπερ σταρ της ποδηλασίας, που έχει στο ενεργητικό του το εκπληκτικό ρεκόρ των επτά κατακτήσεων του Γύρου Γαλλίας, θα ανακοινώσει σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη το αγωνιστικό πρόγραμμα, που θα ακολουθήσει τη νέα χρονιά.
Τον πρόλαβε πάντως ο επικεφαλής της πολιτείας της Νότιας Αυστραλίας, Μάικ Ραν, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο διάσημος Τεξανός, ο οποίος είχε αποσυρθεί από τη δράση το 2005, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στους αγώνες της Αδελαίδας από τις 18 έως τις 25 Ιανουαρίου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.